banners_left_ws2
banners_right_ws

Regelmatig kunt u ons terugvinden voor workshops bij onze ballonnenleverancier Sempertex.
Ook hadden wij 2 jaar op rij het genoegen om educatie te mogen geven op het grote ballonnencongres Nozzle-Up in Duitsland. Een niet te missen congres met artiesten van over de hele wereld.

"Waar het hart van vol is, loopt de mond van over."

Wij geven nu eenmaal graag onze passie met veel liefde en geduld door aan onze ballonnencollega’s.
Wilt u dus graag een persoonlijke workshop bij ons volgen? Neem dan zeker contact met ons op.

Hieronder vindt u enkele van onze mogelijkheden.

1. Basis workshop: 70€/u (minimum 3u)
Bent u gebeten door de ballonnenkriebels? Wilt u graag de basis onder de knie krijgen om aan de slag te kunnen gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een basisworkshop aan waarin alles aan bod zal komen: tafeldecoraties, cadeauballonnen, staanders, bogen, organic, heliumballonnen, …Geschikt voor beginners maar ook voor mensen die al in het vak staan en hun skills willen bijschaven of eens wat opfrissen.

2. Glossy globes workshop: 80€/uur (minimum 2uur)
Glossy Globes, de prachtige transparante maar zeer complexe ballonnen. Een specifieke aanpak is hierbij zeker vereist. Als geen ander weten wij de tips en tricks van deze pareltjes. Tijdens deze workshop wordt u uitgelegd hoe deze op te blazen, te behandelen, bloemen in te verwerken, enzovoort. Voor ons hebben de glossies geen geheimen meer en delen wij dan ook graag deze kennis met u.

3. Persoonlijke en op maat samengestelde workshop: 90€/uur (minimum 2uur)
Geschikt voor gevorderden. Start u pas in de ballonnen business, dan is het aan te raden eerst de basis workshop te volgen. Bij de persoonlijke workshop mag u op voorhand zelf decoraties doorsturen die u wenst te leren. Wilt u graag uw technieken verbeteren, of specifieke technieken bijleren om uw decoratie naar een hoger level te liften? (bv. De haren bij poppetjes, gezichten leren maken, ingewikkelde bloemen, …) Dan kunnen wij u daar zeker bij helpen!

4. Dagworkshop: 500€ ipv 720€ (maximum 8u – incl ontbijt en lunch)
"Time flies when you’re having fun."
Omdat wij merkten dat enkele uren workshop vaak nog te kort is, kunt u bij ons ook een volledige dag workshop komen volgen. U krijgt dan alle tijd om al uw vragen te stellen. Wij laten alles zien wat u altijd al heeft willen leren.

5. Online workshop
Is de afstand voor u te groot of zijn er andere redenen waarom u niet tot bij ons kunt geraken? Jammer, het zou heel gezellig zijn geweest. Maar geen nood, dat hebben wij zo opgelost. U kunt vanaf nu ook bij ons langskomen via de digitale weg. Via skype, zoom, of andere digitale kanalen kunt u vanaf nu ook met ons in contact staan voor een persoonlijke workshop.

6. Andere
Bent u op zoek naar:

  • een leuke groepsactiviteit als teambuilding met collega's
  • een leuke namiddag voor uw vereniging
  • creatieve vrienden/-innen die op zoek zijn naar een leuke activiteit samen
  • leren ballonnenplooien tijdens een vrijgezelle namiddag
  • ....

Dan stellen wij graag speciaal voor u een toffe workshop samen. Het thema kan door uzelf gekozen worden. (vbn. Valentijn, Pasen, Kerstmis, ...)

Hoe leuk zou het niet zijn als collega's samen leuke ballonnendesigns leren maken om daarna de inkomhal van de werkvloer mee op te vrolijken? of om uw winkel mee te decoreren?

Deze workshops kunnen zowel in ons atelier in As doorgaan of op een locatie naar keuze. stuur ons gerust een mail met verdere vragen. info@creasballoon.be

Extra info:

 • bovenvermelde prijzen zijn excl btw
 • inclusief normaal verbruiksmateriaal (er kan een extra kost gevraagd worden bij het gebruik van extreem duurdere materialen, dit zal steeds op voorhand vermeld worden)
 • ballonnendecoraties die vervaardigd zijn tijdens de workshop mag u steeds mee naar huis nemen. (excl de frames of pilaren die mogelijks gebruikt worden)
 • dag en uur van de workshop is in overleg met u en kan dus ook op een avond of in het weekend

Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen op een door u gekozen workshop. En leren wij u met alle plezier de tips & tricks om de mooiste en de meest memorabele ballonnendecoraties te maken.

"We'll Blow Your Mind"