banner_picture_left
banner_picture_right

Februari – april 2019

Onze allereerste ballonnenjurken werden een feit.

O-parade 1 mei 2019

Voor de O-parade te Genk op 1 mei 2019 mochten wij in opdracht van Balletschool Véronique Lenaers 6 ballerina’s voorzien van onze exclusieve op maat gemaakte ballonnentutu’s.

Shopping 1 Genk werd 50 jaar oktober 2018

Voor het 50 jarig bestaan van Shopping 1 mochten wij de vernieuwde shopping voorzien van onze organic ballonnendecoraties. Grote organic wolken mochten het binnenplein verrassen en het podium werd voorzien van een extra grote ballonnenmuur waar oa Willy Sommers en De Romeo’s  optreden.

Nozzle-Up

Na 1,5 jaar in de ballonnen business te vertoeven mochten wijzelf onze eerste internationale workshops geven in Duitsland op het ballonnencongres genaamd Nozzle-Up. (georganiseerd door Sempertex Europe) En dit tussen niemand minder dan enkele zeer bekende namen in de ballonnenwereld: o.a. Rie Hosokai (Japan), Juho Hokkanen (Finland), Denise van Dooren (Nederland) Guido Verhoef (Nederland) en Dominik Bauerschmidt (Duitsland).

O-parade 1 mei 2018

Voor de O-parade te Genk op 1 mei 2018 mochten wij ook in 2018 opnieuw een helpende hand zijn voor de verwezenlijking van de ballonnenwagen tijdens deze prachtige stoet doorheen de stad. Deze keer was het ontwerp van onze collega Denise van Dooren. Deze ballonnen praalwagen werd mogelijk gemaakt dankzij Sempertex Europe.

Het Gala van de Gouden K’s 2019: Ballonnenjurk Charlotte Leysen

Op vraag van Jody Van Geert (een van de bekendste stylisten van Vlaanderen) ontwierpen we voor Charlotte Leysen een exclusieve balloondress ter gelegenheid van de de uitreiking van 1 van de Gouden K’s 2019. (Ketnet)

Februari 2019

Voor het Q-masquerade van Q-music mochten wij voor de fotobooth als achtergrond zorgen voor een immens groot ballonnenhart.

O-parade 1 mei 2017

Voor de O-parade te Genk op 1 mei 2017 mochten wij deelnemen aan de verwezenlijking van het gigantische en prachtige ballonnendecor onder leiding van Wouter Kipperman (leeuw) en Denise van Dooren (gazellen). Deze ballonnen praalwagen werd mogelijk gemaakt dankzij Sempertex Europe.

Ballonnen Catalogus Sempertex editie 2018

In 2018 mochten werden wij verrast met 3 van onze designs in de ballonnencatalogus van onze leverancier Sempertex.

31 januari 2020

Voor de nieuwjaarsreceptie van VKW Limburg mochten wij in januari 2020 deze impressionante ballonneninstallatie creëren in Hangar 58 te Genk-Bokrijk en dit in opdracht van het evenementenbureau Mavericks

Oktober 2018

Met trots kijken wij terug naar dit project van Denise van Dooren, waar wij aan mochten meehelpen. Een arend in het casino van Breda.