banner_transport_left_white
banners_overons_right

AFHALEN

De meeste van onze decoraties zijn zelf af te halen. Dit bespaart u immers extra leveringskosten.

De decoratie zal zo verpakt en mogelijks gedemonteerd worden door ons dat de kans op beschadigingen tijdens transport tot een minimum wordt herleid. Het blijven echter ballonnen, dus voorzichtigheid is een must.

Wij hebben geen fysieke winkel. Daarom wordt er steeds een exact afhaalmoment in onze agenda ingepland. Kunt u dit niet nakomen, gelieve dit dan asap telefonisch te laten weten. Wij hebben mogelijks na uw afspraak nog een levering opstaan of andere opdrachten.

Er is steeds voldoende parkeergelegenheid op onze privé parking. Zorg er echter wel steeds voor dat uw wagen zo leeg mogelijk is wanneer u veel ballonnen of grotere ballonnencreaties komt afhalen. Kinderstoelen, buggy’s, boodschappen, … kunnen ervoor zorgen dat de ruimte toch te klein wordt en u mogelijks 2 keer dient te rijden.

LEVEREN

Is de decoratie te groot, te gecompliceerd of dient deze ter plaatse gemaakt te worden, dan kunnen wij dit uiteraard voor u leveren.
Ook wanneer u graag iemand wilt verrassen en een decoratie wenst te laten leveren, kunt u bij ons terecht.

Doordat wij ook verzendingen doen, bespreken wij samen met u wat voor u de beste keuze is: levering door ons persoonlijk of verzenden.

Prijs leveringen: 1€/km heen en terug*.

*Voor extra grote constructies kunnen er andere leveringstarieven gehanteerd worden, dit wordt dan steeds meegedeeld aan de klant. 

VERZENDEN

Wilt u graag iemand die verder weg woont eens verrassen of is er iemand jarig maar is de afstand te groot om zelf even langs te gaan?
Dan sturen wij de ballonnen toch gewoon voor u op. 

Onze grootste doos is 80x50x50 cm. Ideaal dus om kleinere ballonboeketten of heliumtrossen in te laten verzenden.

Indien een creatie kan verzonden worden staat dit steeds vermeldt onder de foto wanneer u deze openklikt. 

Contacteer ons gerust indien u iets wenst te bestellen maar niet zeker bent of dit geschikt is voor verzending.

Prijs verzendingen binnen België: 12€

verzenden (1)
verzenden (2)
verzenden (5)