banners_transport_left
banners_overons_right

AFHALEN

Wij staan erom bekend om de meeste decoraties zo te vervaardigen zodat ze zelf kunnen afgehaald worden. Dit bespaart u immers de leveringskosten.
De decoratie zal zo verpakt worden dat de kans op beschadigingen tijdens transport tot een minimum wordt herleid. Het blijven echter ballonnen, dus voorzichtigheid is een must.
Wij hebben geen fysieke winkel. Daarom wordt er steeds een exact afhaalmoment in onze agenda ingepland. Kunt u dit niet nakomen, gelieve dit dan asap telefonisch te laten weten. Wij hebben mogelijks na uw afspraak nog een levering opstaan of andere opdrachten.
Er is steeds voldoende parkeergelegenheid op onze privé parking. Zorg er echter wel steeds voor dat uw wagen zo leeg mogelijk is wanneer u veel ballonnen of grotere ballonnencreaties komt afhalen. Kinderstoelen, buggy’s, boodschappen, … kunnen ervoor zorgen dat de ruimte toch te klein wordt en u mogelijks 2 keer dient te rijden.

LEVEREN

Is de decoratie toch te groot, te gecompliceerd of dient deze ter plaatse gemaakt te worden, dan kunnen wij dit uiteraard voor u komen leveren.
Ook wanneer u graag iemand wilt verrassen en een decoratie wenst te laten leveren, kunt u bij ons terecht.
Doordat wij ook verzendingen doen, bespreken wij samen met u wat voor u de beste keuze is: levering door ons persoonlijk of verzenden.
Prijs leveringen: 0,50€/km heen en terug
Leveringen binnen een straal van 10km: gratis vanaf een bestelling van 75€
Decoraties die moeten geleverd worden door ons (vb bogen, backdrops, …) hanteren een specifiek leveringstarief.
Contacteer ons voor meer info.

VERZENDEN

Wilt u die tante die zo ver weg woont graag eens verrassen of is opa jarig maar is de afstand te groot om zelf even langs te gaan?
Dan sturen wij de ballonnen toch gewoon voor u op. Onze grootste doos is 80x50x50 cm. Ideaal dus om kleinere ballonboeketten of heliumtrossen in te laten verzenden.
Hieronder kunt u enkele mogelijkheden terugvinden die verzonden kunnen worden. Maar dit is slechts een beperkte selectie.
Contacteer ons gerust indien u iets wenst te bestellen maar niet zeker bent of dit geschikt is voor verzending.
Prijs verzendingen binnen België: 12€

verzenden (1)
verzenden (2)
verzenden (5)
Scroll naar top