banners_left_pilaren
banners_right-pilaren
 • Onze pilaren en staanders kunnen voor elke gelegenheid ingezet worden. Gaat het nu om de opening van een zaak of de viering van een jubileum, een communie- of verjaardagsfeest, of misschien een geboortecadeau? Pilaren en staanders zijn er in allerlei vormen en thema’s. En het leuke is, ze zijn heel makkelijk te personaliseren met een naam, eigen tekst of figuur (bv van een geboortekaartje of trouwuitnodiging: mogelijk vanaf 5€).
  Al de materialen (exclusief de ballonnen) die nodig zijn om een ballonnenpilaar te maken blijven eigendom van creasballoon. Deze worden met een waarborg (die op voorhand wordt meegedeeld) in bruikleen gegeven aan de klant. De klant dient hier zorg voor te dragen en in dezelfde staat terug te bezorgen aan ons (of laat het door ons afbreken en ophalen). Zoniet kan er een gedeelte of de volledige waarborg ingehouden worden.

  Graag maken wij zelf het verschil tussen pilaren en staanders.

  • Pilaren:

  Pilaren zijn robuuster van uitzicht tov staanders. Ze zijn voorzien van ballonnen van boven tot beneden. Maar zijn kwa hoogte ongeveer hetzelfde. Ze doen perfect dienst om op te vallen aan een deur, inkomhal, …
  De pilaren zijn echter niet uit mekaar te halen wanneer ze voorzien zijn van ballonnen. En dienen altijd als 1 geheel vervoerd te worden. Zelf afhalen kan, mits de zetels van uw auto volledig plat gelegd kunnen worden en de auto voldoende groot is om dit te kunnen vervoeren. Of indien u over een (kleine) bestelwagen beschikt. Twijfelt u hierover? Contacteer ons even, wij helpen u graag met raad en daad. Uiteraard is er ook steeds de mogelijkheid om uw pilaar(en) te laten leveren door ons.

  Onze organic afgewerkte pilaren zijn niet altijd zelf af te halen wegens te grote omvang. Deze zullen altijd geleverd worden. Soms is het zelfs nodig om deze ter plaatse te maken. Dit wordt steeds met de klant op voorhand besproken.

  PRIJZEN:

  Standaard vanaf 49,95€
  Organic vanaf 99,95€ (2m hoog)

 • Staanders:

Onze staanders zijn vaak wat eleganter en persoonlijker, de staander waarop de ballonnen zijn bevestigd is gedeeltelijk terug te zien. Dit maakt het zelf vervoeren veel makkelijker voor u als klant. De staander bestaat uit een buizensysteem, dat op 3 verschillende plaatsen uit mekaar kan gedraaid worden, daarom kunnen deze staanders heel makkelijk in 2 delen vervoerd worden en past dit zo goed als in elke personenwagen.

PRIJZEN:
Standaard vanaf 14,95€
Organic afwerking vanaf 39,95€

 • Thema’s en figuren:

Mag het wat specialer zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zowel pilaren als staander kunnen wij voor u maken met een bepaald thema of figuur. Denk maar aan een zangeres, een communiemeisje, een flamingo, een ijshoorntje, een bierpint, … U vraagt, wij maken van elk thema een echte eyecatcher.

PRIJZEN: Vanaf 64,95€