banners_left_organic
banners_right-organic

Wilt u echt uitpakken met uw decoratie, ga dan vast en zeker voor onze specialiteit, namelijk organic ballonnendecoraties. Een combinatie van verschillende maten en kleuren ballonnen waardoor we een heel speels en vloeiend decor verkrijgen.  Hierdoor is eigenlijk geen enkele organic decoratie hetzelfde. Ook kunnen we verschillende soorten ballonnen met elkaar combineren: zoals latex-, folie- en confettiballonnen, bubbles, orbz, glossy globes, en ga zo maar door. Een organic ballondecoratie is een absolute grote trend op dit moment!
We kunnen hier echte unieke creaties mee bekomen, die geheel in de gewenste kleuren en formaten kunnen worden gemaakt door ons. De decoratie wordt nog specialer wanneer we er extra kunstbloemen en/of -bladeren of zelfs verlichting in verwerken.
Een organic ballondecoratie kan super mooi zijn op een bruiloft, maar zeker ook op een kinderfeest of communie. Met deze techniek kan er namelijk een sprookjesachtige sfeer worden neergezet, passend bij jouw doel of thema. Ook tijdens een opening van een winkel of een personeelsfeest zal een organic ballondecoratie de show stelen!

Deze stijl kan in elke vorm gebruikt worden: een ballonnenslinger, een boog, een backdrop, een muur, tafeldecoratie, … noem maar op. Zoals steeds, zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

PRIJZEN: op aanvraag