banners_left_cadeauballon
banners_right-cadeaubalonnen
  • Stufferballonnen

Stufferballonnen zijn voornamelijk gekend om te geven als geldcadeau of om een knuffelbeer cadeau te doen. Echter kan er veel meer verpakt worden dan dat. Denk maar aan kleertjes, knutselmateriaal, cadeaubonnen, … Kortom allerlei producten om cadeau te geven maar die we niet in een saaie verpakking willen steken.
Wij hebben een klein assortiment aan knuffelberen. Vraag gerust even welke wij op voorraad liggen hebben.

Wilt u graag iets van uzelf in de ballon laten steken, dat kan natuurlijk altijd. Let er echter wel op dat dit geen scherpe randen mag hebben en niet groter mag zijn dan de doorsnede van een CD ongeveer. Indien het item indrukbaar is (bv. en knuffelbeer) tot die diameter is het geen probleem. Bij twijfel, contacteer ons even.

PRIJZEN:

Stuffer 30€

Stuffer met eigen naam 40€

Stuffer met knuffel 50€

Stuffer met knuffel en naam 60€

  • Geldballonnen

Eigenlijk kan er aan elke decoratie die wij maken een kleine ballon extra bevestigd worden waar geld in verstopt zit (al dan niet met confetti voor minder zichtbaarheid van het geld). Zo zijn de mogelijkheden dus ook oneindig indien u graag een centje wilde geven op een originele manier met 1 van onze creaties.
Hieronder vind u enkele voorbeelden waarbij het cadeau specifiek werd gemaakt om als geldcadeau te geven.
Vaak wordt dit gegeven als geboortecadeau, wij werken dan graag met het origineel geboortekaartje. Zo bent u er zeker van dat de cadeauballon in de smaak zal vallen en extra gewaardeerd zal worden.

Prijzen vanaf 30€