banners_left_bogen
banners_right_bogen

Hoe kunt u het beste uw zaak laten opvallen en uw klanten welkom heten? Of uw genodigden meteen duidelijk maken waar het feest zich bevindt? Met een prachtige ballonnenboog natuurlijk. Net zoals al onze andere decoraties zijn de mogelijkheden voor ballonnenbogen eindeloos. Van de simpelste exemplaren tot de meest exclusieve. Bogen dienen steeds door ons geleverd en geplaatst te worden. Wij komen deze ook terug afbreken en ophalen. (tenzij anders afgesproken)

Al de materialen (exclusief de ballonnen) die nodig zijn om een ballonnenboog te maken blijven eigendom van creasballoon. Deze worden met een waarborg (die op voorhand wordt meegedeeld) in bruikleen gegeven aan de klant. De klant dient hier zorg voor te dragen en in dezelfde staat terug te bezorgen aan ons (of laat het door ons afbreken en ophalen). Zoniet kan er een gedeelte of de volledige waarborg ingehouden worden.

  • Standaard ballonnenboog:

De ballonnen hebben allemaal dezelfde maat en zijn telkens gestapeld met 4 ballonnen.

Smalle boog: 135€ (1deur)
Standaard boog: 145€ (binnenmaat 2m)
Brede boog: 180€ (3-4m)
Extra brede boog: +20€/meter

Extra afwerkingen mogelijk: ballonkrullen, ballonbloemen, figuren, … tegen een meerprijs (contacteer ons voor meer info)

  • Platte ballonnenboog:

Deze bogen hebben net een ander uitzicht dan het klassieke patroon van een boog. Ze worden met zowel grote als kleine ballonnen opgebouwd, waardoor ze een heel specifiek patroon vertonen. Net dat tikkeltje extra uitstraling dus.

Standaard platte boog: 180€ (binnenmaat 2m)
Brede platte boog: 250€ (3-4m)
Extra brede platte boog: +30€/meter

Extra afwerkingen mogelijk: ballonkrullen, ballonbloemen, figuren, … tegen een meerprijs (contacteer ons voor meer info)

  • Regenboog:

Standaard regenboog: 200€ (binnenmaat 2m)
Brede regenboog: 250€ (3-4m)
Extra brede regenboog: +30€/meter

  • 4-kantige ballonnenboog:

Standaard 4-kantige ballonnenboog: 250€
Brede 4-kantige ballonnenboog: 330€
Extra brede 4-kantige ballonnenboog: +30€/meter

Extra afwerkingen mogelijk: ballonkrullen, ballonbloemen, figuren, … tegen een meerprijs (contacteer ons voor meer info)

  • Hartvormige boog:

Slechts 1 maat beschikbaar: 200€
Inclusief verlichting: +30€

  • Organic bogen:

Onze organic bogen zijn de eyecatchers van het moment. Wilt u ze helemaal tot een hoger niveau liften? Dan kunnen wij er steeds zijden bloemen en/of bladeren in verwerken tegen een meerprijs.

Standaard organic boog: 360€ (binnenmaat 2meter)
Extra brede organic boog: +40€/meter