banner_links_ballonboeketten
banners_right-ballonboeketten

Met onze ballonboeketten geven wij u een echte ‘wow’factor! En zijn onze absolute toppers van dit moment. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom vind u hier slechts een selectie van ons assortiment. Neem zeker eens een kijkje op onze FB pagina of Instagram voor meerdere voorbeelden.
Maak de creatie extra persoonlijk door er een naam of persoonlijke boodschap op te laten zetten door ons. Dit kan al vanaf 5€/lijn. ​

PRIJZEN:

 1. Small 30€
 2. Medium 50€
 3. Large 75€
 4. X-Large 100€
 5. XX-Large 125€
 6. BIG 150€
 7. Go BIG or go Home 250€

Neem zeker ook een kijkje bij onze feestpakketten! Ziet u door de bomen het bos niet meer in de oneindige mogelijkheden? Dat begrijpen wij als geen ander. Laat het daarom gerust aan ons over. Wij maken van elke decoratie weer een top exemplaar! Geeft u ons carte blanche in het volledige ontwerp? Fijn! Dan verdient u een leuk extraatje vinden wij, nl. 10% extra deco (dwz wanneer u een ballonboeket besteld voor 100€ dan krijgt u er één van ons twv 110€)

Welke info geeft u dan aan ons door? (via ons contactformulier of info@creasballoon.be) :
Geslacht - Leeftijd - Gelegenheid/thema - 1 kleur - Budget - Binnen- of buitendecoratie - Datum afhaling

Wij nemen dan telefonisch contact met u op om de bestelling te bevestigen.

 • Cijferboeketten

Elke leeftijd is er eentje om te vieren, en dat weten wij als geen ander in de kijker te zetten. Met onze cijferboeketten groot of klein weten wij elke jarige te verrassen.

 • Folieboeketten

Liever geen leeftijd op het ballonboeket, of een andere gelegenheid: geboorte, pensioen, beterschap, veel liefs, zomaar, afgestudeerd, … Met ons groot en gevarieerd assortiment aan folieballonnen kunnen wij echt voor elke gelegenheid iets speciaals maken.

 • Bubbleboeketten

Onze bubble boeketten kunnen gemaakt worden voor elke gelegenheid. Wij kunnen de tekst er tenslotte zelf op maken zodat het altijd extra persoonlijk wordt. Een leuk idee voor een trouwfeest, om te decoreren, maar ook om cadeau te geven. Er kan bijvoorbeeld ook geld in de ballon verwerkt worden. Veel leuker dan een saaie envelop, toch?
Een jubileum te vieren, een verjaardag, geboorte, … alle gelegenheden zijn geschikt om een bubble ballon cadeau te doen.

 • Bloemboeketten

Iemand in de bloemetjes zetten? Waarom niet origineel uit de hoek komen met ons bloemenboeket? Zeg nu zelf: origineel, mooi, leuk en ze moeten de stelen niet schuin afsnijden. Dus geen extra werk of prikken aan vervelende doornen. Onmiddellijk plezier gegarandeerd!

 • Diverse boeketten
Scroll naar top