banner_links_ballonboeketten
banners_right-ballonboeketten

Met onze ballonboeketten geven wij u een echte ‘wow’factor en zijn onze absolute toppers van dit moment. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom vind u hier slechts een selectie van ons assortiment. Neem zeker eens een kijkje op onze FB pagina of Instagram voor meerdere voorbeelden.
Maak de creatie extra persoonlijk door er een naam of persoonlijke boodschap op te laten zetten door ons. Dit kan al vanaf 10€ (+5€ per extra lijn). ​

PRIJZEN:

 1. Small 30€
 2. Medium 50€
 3. Large 75€
 4. X-Large 100€
 5. XX-Large 125€
 6. BIG 150€
 7. Go BIG or go Home 200€

 

 • Cijferboeketten

Elke leeftijd is er eentje om te vieren en dat weten wij als geen ander in de kijker te zetten. Met onze cijferboeketten, groot of klein, weten wij elke jarige te verrassen.

 • Folieboeketten

Liever geen leeftijd op het ballonboeket, of een andere gelegenheid: geboorte, pensioen, beterschap, veel liefs, zomaar, afgestudeerd, … Met ons groot en gevarieerd assortiment aan folieballonnen kunnen wij echt voor elke gelegenheid iets speciaals maken.

 • Bubbleboeketten

Onze bubbleboeketten kunnen gemaakt worden voor elke gelegenheid. Wij maken de teksten tenslotte eigenhandig waardoor het steeds extra persoonlijk wordt.

Een leuk idee voor een trouwfeest, om te decoreren, maar ook om cadeau te geven. Er kan bijvoorbeeld ook geld in de ballon verwerkt worden. Veel leuker dan een saaie envelop, toch?
Een jubileum te vieren, een verjaardag, geboorte, … alle gelegenheden zijn geschikt om een bubbleballon cadeau te doen.

 • Bloemenboeketten

Iemand in de bloemetjes zetten? Waarom niet origineel uit de hoek komen met ons bloemenboeket? Exclusiviteit verzekerd.

 • Diverse boeketten