banners_left_backdrops
banners_right-backdrops

Een backdrop of achterwand is het niet te missen decoratiestuk geworden bij uitstek op uw feest, opendeurdag, beurs, … enzovoort.
Laat uw gasten een leuke selfie nemen bij de ballonnenmuur of huur een photobooth. Hoe later op de avond hoe leuker de foto’s gegarandeerd. #makingmemories
Is dit nu bij uw thuis of in een grote feestzaal of in een beurshal? Wij passen alles aan aan de locatie.
Onze backdrops zijn verkrijgbaar in allerlei vormen: halve bogen, cirkels, hoepels, volledige ballonnenmuren, enzovoort. Zowel de maten als de hoeveelheid ballonnen verschilt van deco tot deco. Daardoor zijn er ook verschillende prijscategorieën.

PRIJZEN:

  1. Medium 250€
  2. Large 300€
  3. X-Large 400€
  4. XX-Large 450€
  5. BIG 550€
  6. BIG or go Home 600€

Het toevoegen van bloemen en/of bladeren geeft een exclusievere uitstraling. Ook confettiballonnen, extra folieballonnen, verlichting, .... enzovoort lift het design naar hogere sferen. Bespreek zeker de mogelijkheden met ons. (toevoegingen onder voorbehoud van een meerprijs)

Wilt u liever zelf thuis ook de handen uit de mouwen slaan? Dat kan! Want wij verkopen onze organic ballonnenslingers ook per lopende meter.*

PRIJZEN:

  1. standaard organic ballonnenslinger 40€/meter
  2. organic ballonnenslinger met toevoegingen van bloemen, bladeren, confettiballonnen, ... 50€/meter

*het zelf plaatsen van organic ballonnenslingers valt onder eigen risico. Creasballoon kan niet aansprakelijk gemaakt worden voor het stuk gaan van ballonnen tijdens de bevestiging hiervan. Voorzichtigheid is uiteraard aangeraden.