BUBBLES

Bubble ballonnen hebben de eigenschap van zeer lang mee te gaan, zowel met lucht gevuld (kunnen maanden lang goed blijven), als met helium (een 24inch bubble kan tot 3 weken blijven zweven, in ideale omstandigheden).

Deze ballonnen worden veel gebruikt om een persoonlijke naam of tekst op te laten zetten. Zo maak je de ballon toch net iets persoonlijkers. 

Let wel, een bubble met helium gevuld zal stilaan beginnen krimpen (niet direct zichtbaar met het blote oog), waardoor de naam/tekst zelf blaasjes zal vertonen en zal loskomen. Dit is een natuurlijk proces en is geen fout in de ballon noch de bestickering.

Ook zijn de weersomstandigheden gevoelig aan zulke bestickering. Zeker indien men zich van een warmere naar een koudere ruimte verplaatst met de ballon, of andersom. (voornamelijk bij helium gevulde ballonnen)

De bubbles die een personalisering krijgen door een sticker worden geacht diezelfde dag goed te blijven. Creasballoon kan geen garantie geven op de dagen daarna. De klant wordt hiervan geacht op de hoogte te zijn en hiermee akkoord te gaan.   

Foto's